navigatie overslaan

Vechtdal Marketing werkt, aan de hand van de Vechtdal Visie 3.0 en de daarbij behorende programmalijnen aan de bestemmingsontwikkeling van het Vechtdal. Hiervoor maken we gebruik van de diensten van MarketingOost. Vechtdal Marketing zorgt dat de diensten van MarketingOost goed aangesloten zijn bij de behoeften van de stakeholders in het Vechtdal. En zorgt dat de kennis en expertise van de diensten ingezet worden voor ondernemers, gemeenten en andere samenwerkingspartners.

Branding

We brengen het aanbod bij de juiste doelgroep onder de aandacht. Op regionaal, nationaal en internationaal niveau. We willen dat niet alleen bezoekers, maar ook bewoners en bedrijven aangenaam verrast blijven door alles wat de regio hen te bieden heeft.

Lees meer

Strategie, onderzoek en innovatie

We doen onderzoek en verzamelen verschillende gegevens die relevante inzichten verschaffen over vraag en aanbod van bezoekers, bewoners en bedrijven. Onderdeel van het kennispodium is kennisplatformoost.nl. Deze website realiseren wij in samenwerking met onze partners van netwerkorganisatie Gastvrij Overijssel. We delen hier cijfers en tools die ondernemers en overheden helpen hun locatie als bestemming en leefgebied te ontwikkelen en op de kaart te zetten.

Lees meer

Destinatieontwikkeling

Op basis van data en inzichten adviseren wij ondernemers en overheden bij de ontwikkeling van gebiedsvisies en spelen we een belangrijke rol bij maatschappelijke vraagstukken, zoals leefbaarheid, mobiliteit en het behoud van voorzieningen. Samen werken we aan een bewuste bestemming.

Lees Meer