navigatie overslaan

Wij kunnen natuurlijk heel veel samen doen en dat doen we ook graag, maar je kunt ook zelf aan de slag voor de promotie en gebiedsontwikkeling van het Vechtdal. Nieuwsgierig naar inzichten om het aanbod of de regio mee verder te ontwikkelen? We delen graag onze Tips & Tools. Vind hier de belangrijkste punten terug. Van promotiemateriaal, campagneresultaten tot aan feiten & cijfers.

Beeldbank

Op zoek naar representatieve beeldmateriaal van de het Vechtdal? Ontdek de vernieuwde beeldbank. Het beeldmateriaal is gratis te downloaden, met inachtneming van de algemene voorwaarden. De beelden mogen enkel ter promotie van de regio worden gebruikt. Hulp nodig bij het gebruik van de beeldbank? Stuur een mail naar .

Meld je aan voor de beeldbank

Webshop

Vechtdal Marketing beschikt over een webshop, bedoeld voor ondernemers, partners, VVV's, Tourist Info's en andere partners die promotiemateriaal van onze regio's aanbieden aan bezoekers en toeristen.

Ga naar de webshop

E-learning

Bezoekers goed informeren over het Vechtdal en Overijssel? Door loop dan de verschillende e-learnings. In leert o.a. highlights van het Vechtdal kennen. Je leert over bijzondere parels, leukste uitjes, producten uit de streek en meer over fiets- en wandelmogelijkheden. Kortom, het allerbeste van het Vechtdal wat jouw gast absoluut moet gaan ontdekken.

Ga naar de e-learnings

Minigids

Bied jouw websitebezoekers toeristische informatie over de omgeving met de minigids. Je helpt hiermee de regio te promoten en tegelijk bezoekers hun weekendje weg of vakantie compleet te maken. De minigids is eenvoudig als widget op de website te plaatsen. Je hebt zelf de regie over welke informatie jouw websitebezoeker te zien krijgt. Naast activiteiten uit de omgeving kunnen er ook routes, recepten en een kaart van de omgeving getoond worden. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk hier de video!

Ga direct naar de minigids

Feiten & cijfers

Inzicht in behaalde resultaten in de vrijetijdseconomie helpt Vechtdal verder te ontwikkelen en beter op de kaart te zetten. Wat gaat goed en waar valt winst te behalen? Wat zijn de behoeften van bezoekers en bewoners waar we op in kunnen spelen? Met diverse metingen en databronnen verzamelen we de meest actuele cijfers uit de hele regio.

Ga naar kennisplatformoost.nl