navigatie overslaan

Het Vechtdal op de kaart zetten doen we samen met ondernemers, partners, stakeholders en met u. Samen zorgen we voor een groeiende toeristische sector waar we allemaal van profiteren. Word daarom partner van Vechtdal Marketing, 240 ondernemers gingen u voor. Door samen te werken kunnen we de promotie versterken en de zichtbaarheid en vindbaarheid van ons gebied vergroten. Daarnaast geeft u als partner een belangrijk signaal aan de politiek af dat investeringen in het ontwikkelen en vermarkten van de regio belangrijk zijn.

Vermelding

Vermelding

Gegevens waar u vermeld wilt worden voor het publiek

Contact

Contact

Gegevens waar wij u kunnen bereiken

Selecteer de categorie waarin u vermeld wilt staan.

Selecteer de categorie waarin u vermeld wilt staan.

Als partner heeft u de keuze bij welke rubriek u vermeld wilt staan. Afhankelijk van het soort en omvang van de organisatie betaalt u een extra bijdrage.

De jaarlijkse basisbijdrage voor promotie en productontwikkeling is € 220,- ex BTW.

Selecteer aanvullend

Selecteer aanvullend

Extra pakketen

Extra pakketen

Het is mogelijk om extra pakketten af te nemen zodat wij u additionele diensten en producten kunnen aanbieden, ter ondersteuning van de promotie van uw bedrijf via onze kanalen. Voor vragen over de extra pakketten mag u contact opnemen met Hester Bottema via hbottema@vechtdalmarketing.nl

Online promotie via onze kanalen kan alleen met artikelen van onze website waarin uw bedrijf vermeld wordt, of met blogs van influencers. We zullen dit nader met u afstemmen.

Selecteer hieronder de extra pakketten die u op jaarbasis wilt afnemen:

Akkoord

Akkoord

"Ik kies tot wederopzegging voor automatische verlenging van het basispakket en betaal € 220,- per jaar excl. BTW aangevuld met een toeslag, afhankelijk van het soort onderneming. Hierbij ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy regeling (bovenaan de pagina)"

Plaats hieronder uw naam voor akkoord als bevestiging voor de start van onze samenwerking