navigatie overslaan

Als lid van Vechtdal Marketing profiteer je van talloze voordelen. Zo krijgt jouw bedrijf een prominente vermelding op onze populaire website vechtdaloverijssel.nl. Daarnaast word je mogelijk meegenomen in uitingen van het Vechtdal Magazine en op onze sociale media kanalen, wat voor extra exposure en potentiële klanten kan zorgen.

Maar er is meer. Als lid van Vechtdal Marketing heb je toegang tot een breed netwerk van samenwerkingspartners in de toeristische sector. Je kunt deelnemen aan interessante bijeenkomsten en workshops, waar je nieuwe contacten kunt leggen en kennis kunt opdoen over de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Daarnaast bieden we je toegang tot waardevolle onderzoeksgegevens en cijfers, die je kunnen helpen om jouw bedrijfsstrategie te optimaliseren. Bovendien profiteer je van aantrekkelijke kortingen op diverse producten, zoals fiets- en wandelkaarten.

Maar het grootste voordeel van lidmaatschap van Vechtdal Marketing is misschien wel de gezamenlijke promotie van het Vechtdal. Samen met andere leden werken we aan een sterke positie van het Vechtdal op de toeristische kaart van Nederland. Hierdoor trekt het Vechtdal nog meer bezoekers en gasten aan, wat ook jouw bedrijf ten goede komt.

De kosten voor het lidmaatschap van 2024 bedragen € 220,- (excl. btw). Afhankelijk van jouw bedrijf en wensen betaal je een toeslag. Maar deze investering verdien je snel terug door de vele voordelen die je als lid van Vechtdal Marketing geniet.

Kortom, wil jij als bedrijf in de toeristische sector in het Vechtdal ook profiteren van meer exposure, een groter netwerk en gezamenlijke promotie? Word dan nu lid van Vechtdal Marketing en zorg dat jouw bedrijf niet achterblijft in het Vechtdal.

Word nu lid van Vechtdal Marketing