navigatie overslaan
Beerze Bulten gaat samenwerken met De Boshoppers

Innovatieve medewerkers verwelkomd in Beerze

  • 3 minuten leestijd
  • 290 x bekeken

Vakantiepark Beerze Bulten verwelkomt met trots vernieuwende tijdelijke medewerkers: De Boshoppers. Deze innovatieve toevoeging aan het team zijn niet zomaar nieuwe krachten, maar niet-menselijke collega’s die een belangrijke rol zullen spelen in de dagelijkse activiteiten op het park. Om de komst van De Boshoppers te vieren, werd iedereen getrakteerd op beschuit met muisjes.

Gedurende de komende vier maanden zullen De Boshoppers dagelijks op het park te vinden zijn, waar zij de catering ondersteunen en logistieke taken uitvoeren. Elke Boshopper heeft een eigen takenpakket en werkt volgens een vastgesteld rooster, net als de menselijke collega’s. De Boshopper zorgt ervoor dat hij op tijd is, houdt zich aan het dagprogramma en neemt rustpauzes om op te laden. Bovendien kan De Boshopper worden teruggeroepen als hij ergens te lang blijft hangen en is hij eenvoudig te volgen. De Boshoppers hebben een Robot Buddy, Dennie (menselijke collega), hij zorgt dat ze de juiste routes rijden, worden gevuld en op tijdstroom krijgen. Dennie is enthousiast: “De Boshoppers zijn een hele leuke en gezellige aanvulling op het park”.

Boshopper’s rol op het park

De Boshopper beweegt zich soepel over het park en biedt een breed scala aan lekkernijen voor de gasten. Hij brengt verfrissende drankjes en smakelijke broodjes tot zoete tussendoortjes – Boshopper’s aanbod varieert afhankelijk van het weer, de tijd van de dag en de lopende activiteiten. Je komt hem tegen bij evenementen, bij het zwembad, tijdens sportactiviteiten en tijdens zijn vaste rondes over het park. De Boshoppers stoppen altijd voor voetgangers, auto’s, fietsers en andere parkbezoekers, wat hen tot een veilige en vriendelijke aanwezigheid maakt. Gasten worden aangemoedigd om naar De Boshoppers toe te lopen voor een gezellig praatje of een leuke foto.

Meerwaarde voor gasten, medewerkers en de regio

De Boshoppers zijn niet alleen een helpende hand, maar voegen ook nieuwe waarde toe aan het park. Ze nemen enkele repetitieve taken over, waardoor menselijke collega’s meer tijd hebben voor andere taken en persoonlijke interactie met de gasten. Dit leidt tot een betere beleving en verhoogde gastvrijheid in het park.

Eigenaren Gerrit-Jan en Johanneke Hagedoorn lanceren dit project met trots: “Met De Boshoppers in het team zijn we ervan overtuigd dat de algehele ervaring van onze gasten zal verbeteren. De aanwezigheid zorgt voor efficiëntere logistieke processen en extra ondersteuning waar nodig. Wij juichen het toe dat de Vakschool 100% Gastvrij dit soort projecten aanjaagt en realiseert, samen met o.a. het Ontwikkelfonds Regio Zwolle en de Sectortafel Vrijetijdseconomie Regio Zwolle.”

Een toekomst vol mogelijkheden

Het team van Beerze Bulten kijkt uit naar de komende maanden en is benieuwd, hoe De Boshoppers bijdragen aan het park. We wensen al onze collega’s en gasten veel plezier met deze bijzondere nieuwe medewerkers. Samen met De Boshoppers maken we van elk bezoek aan Beerze Bulten een onvergetelijke en fantastische ervaring!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Toon meer verhalen

Ook interessant