navigatie overslaan
Bijzondere fototentoonstelling van 6 t/m 26 augustus in Hardenberg

Zonnebloem tentoonstelling komt naar het Vechtdal

  • 2 minuten leestijd
  • 347 x bekeken

Ter ere van het 75-jarig jubileum van De Zonnebloem trekken ze deze zomer door het land met een rondreizende fototentoonstelling. Deze bijzondere tentoonstelling komt ook naar het Vechtdal en zal van 6 t/m 26 augustus te zien zijn in Hardenberg.

19 verhalen op grote weerbestendige borden

De Zonnebloem rondreizende fototentoonstelling bestaat uit 10 grote, weerbestendige borden met artistieke foto’s en persoonlijke verhalen van 19 mensen met een functiebeperking. Zij laten ons zien welke uitdagingen zij in het dagelijks leven tegenkomen. Het zijn ontroerende en uiteenlopende verhalen die laten zien dat onze samenleving vaak nog onvoldoende is ingericht om deze mensen net als ieder ander te laten deelnemen aan de samenleving. De verhalen zijn ook als audioportret beschikbaar voor mensen met een auditieve beperking.

Vechtdal Vakantiepark

In het Vechtdal wordt al jaren samen met ondernemers, overheden en organisaties gewerkt aan het toegankelijker maken van het recreatieve aanbod. Sinds 2023 wordt het totale toegankelijke aanbod onder de aandacht gebracht middels de campagne Vechtdal Vakantiepark, het grootste toegankelijke vakantiepark van Europa. Als Vechtdal Marketing zijn we trots dat naast steden als Rotterdam en Den Haag de fototentoonstelling ook het Vechtdal aandoet tijdens dit jubileumjaar van De Zonnebloem.

De Zonnebloem zoekt partners

Op 6 augustus wordt de tentoonstelling feestelijk geopend in aanwezigheid van de hoofdpersonen van de tentoonstelling, hoogwaardigheidsbekleders en belanghebbenden uit de regio. Uiteraard zal ook de pers worden uitgenodigd. De Zonnebloem zoekt partners die de tentoonstelling willen steunen en hun naam op landelijk niveau willen verbinden aan het initiatief en hun inzet voor toegankelijkheid. Meer informatie hierover is verkrijgbaar via Anouk de Leeuw (relatiemanager Zakelijke Markt van De Zonnebloem). Zij is bereikbaar per mail via anouk.deleeuw@zonnebloem.nl.

Bekijk hier de promotiepakketten*

*Deze pakketten zijn bedoeld voor de grotere partners

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Toon meer verhalen

Ook interessant