navigatie overslaan

Ontdek de Toekomst van Taal bij RUIM vol creatieven!

  • 2 minuten leestijd
  • 721 x bekeken

Op 18 april a.s. organiseert RUIM vol creatieven een boeiend taalevenement: de Toekomst van Taal. Of je nu een ondernemer bent die op zoek is naar nieuwe manieren om je boodschap over te brengen, of je wilt dat je marketing- of communicatiemedewerker een inspirerende dag krijgt met waardevolle inzichten en praktische vaardigheden die direct toepasbaar zijn in het dagelijkse werk, lees dan verder!

Wat kun je verwachten?

Dompel jezelf onder in een dag vol inspirerende workshops, gepresenteerd door ervaren sprekers die je de essentiële vaardigheden van taal bijbrengen. Hier zijn slechts een paar hoogtepunten van het programma:

Workshop Storytelling met Flor Gerritsen:

Ontdek de psychologische kracht van verhalen en leer hoe je mensen kunt overtuigen, inspireren en motiveren door middel van boeiende narratieven. Flor gebruikt interactieve methoden om je eigen verhaalvaardigheden te ontwikkelen.

Workshop Gedrag Beïnvloeden met Teksten door Natascha Teeuw:

Leer hoe je biologische en psychologische principes kunt toepassen om je publiek tot actie aan te zetten. Vergroot je gereedschapskist met effectieve technieken om zowel intrinsieke als extrinsieke motivatie te stimuleren.

Workshop Schrijven in B1-taal met Martina Langeveld:

Ontvang praktische tips en trucs om heldere, begrijpelijke en lezersgerichte teksten te produceren. Leer hoe je teksten kunt aanpassen naar een B1-niveau en ontdek de nuances tussen B1- en Jip en Janneke-taal.

Workshop Neuromarketing met Wim van der Mark:

Verdiep je in de wereld van neuromarketing en ontdek hoe je effectieve teksten kunt schrijven met behulp van ChatGPT. Van kijk- en leesgedrag tot het schrijven van overtuigende kopregels, deze workshop biedt een diepgaande verkenning van neuromarketingtechnieken.

Praktische informatie:

Datum: Donderdag 18 april 2024
Tijd: 11.00 - 17.30 uur
Locatie: Nijverheidsstraat 7, 7772 TP Hardenberg
Kosten: €145,- inclusief lunch

Mis deze unieke kans niet om je taalvaardigheden of die van je marketing en/of communicatiemedewerker te verbeteren en je te laten inspireren door experts op het gebied van taal. Voor meer informatie en om je aan te melden, bezoek de website van RUIM vol creatieven

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Toon meer verhalen

Ook interessant