navigatie overslaan

Denkend aan Holland in het Vechtdal

  • 2 minuten leestijd
  • 1510 x bekeken

Janny van der Heijden en André van Duin trotseerde deze zomer de Nederlandse wateren voor het vijfde seizoen van Denkend aan Holland. Het bekende vaarduo bezocht dit jaar ook het Vechtdal. In aflevering 4 zien we hoe Janny en André een prachtige route volgen over de Overijsselse Vecht van Gramsbergen naar Dalfsen. Onderweg treffen ze in Hardenberg Edwin Evers en gaan ze met ‘Bushcrafter’ Martin Overweg op pad en leren hoe ze een vuurtje moeten maken. In Ommen bij Erve Vechtdal neemt Simone Koggel ze vervolgens mee op Koesafari en de tocht wordt afgesloten in het pittoreske Dalfsen.

Janny en André verrast door de omgeving

Rolf Halverhout van Vechtdal Marketing kijkt uit naar de uitzending welke zal plaatsvinden op zaterdag 16 september om 21.30 uur bij MAX op NPO 1. “Er komt een hoop voorbereiding bij kijken alvorens daadwerkelijk de opnames gemaakt kunnen worden”, aldus Halverhout. “Als Vechtdal Marketing hebben we meegedacht over de invulling van het programma en ons netwerk ingezet zodat Janny en André alle tijd en ruimte hadden om van het Vechtdal te genieten. Tijdens een korte ontmoeting gaven ze aan verrast te zijn door de mooie omgeving.”

Denkend aan Holland vanaf 26 augustus weer op de buis

Denkend aan Holland is vanaf zaterdag 26 augustus om 22.05 uur te zien bij MAX op NPO 1. Tijdens aflevering 1 varen Janny en André over de Gelderse IJssel en doen onder andere de Hanzestad Doesburg aan. In aflevering 2 staat Rotterdam, de geboortestad van André centraal en in aflevering 3 worden verschillende vestingsteden aangedaan en wordt er gevaren in maar liefst drie provincies: Gelderland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. En dan is in aflevering 4 het Vechtdal aan de beurt.

Afleveringen Denkend aan Hollands (seizoen 5) op een rijtje

Aflevering 1 – Gelderse IJssel – zaterdag 26 augustus, 22.05 uur bij MAX op NPO 1

Aflevering 2 – Rotterdam – zaterdag 2 september, 21.35 uur bij MAX op NPO 1

Aflevering 3 – Vestingsteden – zaterdag 9 september om 21.30 uur bij MAX op NPO 1

Aflevering 4 – De Overijsselse Vecht – zaterdag 16 september om 21.30 uur bij MAX op NPO 1

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Toon meer verhalen

Ook interessant