navigatie overslaan

Eerste Vechtdalgidsen nu te boeken voor zeven unieke groepswandelingen

  • 2 minuten leestijd
  • 674 x bekeken

Na een intensieve cursus ontvingen op zaterdag 3 juni de eerste tien Vechtdalgidsen officieel hun gidscertificaat, en vanaf nu zijn ze te boeken via de website van Vechtdal Marketing. Deze speciaal opgeleide Vechtdalgidsen zijn nu experts in het vertellen van het verhaal van het Vechtdal tijdens zeven verschillende wandelingen verspreid over het gebied.

Speciaal voor groepen
Of je nu een ervaren wandelaarsgroep bent of gewoon op zoek bent naar een ontspannen wandeling tijdens een familieweekend, de Vechtdalgidsen kennen de mooiste routes en delen graag hun kennis en passie.

Nieuw concept
Het concept van de Vechtdalgids is ontwikkeld door Staatsbosbeheer, JD educatie en De Koppel, en maakt deel uit van het project Brede welvaart in het Vechtdal van netwerkorganisatie Ruimte voor de Vecht. Om de Vechtdalgidsen vindbaar en boekbaar te maken, is er samengewerkt met Vechtdal Marketing. Speciaal voor dit project is een speciale module ontwikkeld binnen de bestaande website vechtdaloverijssel.nl. Met jaarlijks meer dan 300.000 bezoekers biedt deze website een groot platform om de nieuwe Vechtdalgidsen onder de aandacht te brengen.

Ben je geïnteresseerd? Bezoek dan de landingspagina van de Vechtdalgidsen en kom meer te weten over de gebieden waar gewandeld wordt en maak kennis met de gidsen zelf.

Voor meer informatie over het project bekijk deze video of neem contact op met projectleider Ans Naber van Natuuractiviteitencentrum De Koppel: ans.naber@dekoppel.com

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Toon meer verhalen

Ook interessant