navigatie overslaan

Sluit je aan bij het team van vrijwilligers van de Vechtdal Fietsvierdaagse 2023!

  • 2 minuten leestijd
  • 1431 x bekeken

De Vechtdal Fietsvierdaagse is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor hét fietsevenement van het Vechtdal. Van dinsdag 5 september tot en met vrijdag 8 september hebben ze jouw hulp nodig om dit gezellige evenement mogelijk te maken.

Al bijna 25 jaar draait de Vechtdal Fietsvierdaagse op de onmisbare inzet van vrijwilligers. Voorheen werden ze ondersteund door het ANWB-mentorkorps, maar nu zijn ze volledig afhankelijk van de vrijwilligers uit het Vechtdal. Gelukkig hebben ze al weer veel aanmeldingen maar als jij ook interesse hebt om vier dagen te helpen bij diverse taken en woon je in de omgeving van het Vechtdal? Meld je dan nu aan via info@vechtdalfietsvierdaagse.nl.

De voorkeur gaat uit naar vrijwilligers die alle vier de dagen beschikbaar zijn, maar ook als je minder beschikbaar bent, verwelkomen ze je hulp met open armen! Als vrijwilliger krijg je de gelegenheid om te verblijven op een gezellige camping, helemaal gratis! Neem je eigen tent, caravan of camper mee en geniet van een prachtige campingervaring van zondag 4 september tot zaterdag 9 september.

Vanuit deze centrale locatie vertrekken de vrijwilligers dagelijks naar een startcamping. Maak je geen zorgen over onkosten. De gereden kilometers worden vergoed tegen een tarief van € 0,21 per kilometer. Bovendien, als je in de regio woont en liever vanuit huis wilt helpen, is dat ook mogelijk. Alle hulp wordt gewaardeerd!

Kun je niet alle vier de dagen aanwezig zijn, maar wil je toch graag bijdragen? Neem gerust contact op via info@vechtdalfietsvierdaagse.nl. Jouw inzet, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.

En niet te vergeten: de laatste avond wordt afgesloten met een gezellige barbecue voor alle vrijwilligers. Een perfecte gelegenheid om samen het evenement af te sluiten.

Het bestuur van de Vechtdal Fietsvierdaagse heeft er ontzettend veel zin in en gaat voor een onvergetelijke editie! Sluit je aan bij het enthousiaste team om samen van de Vechtdal Fietsvierdaagse 2023 een succes te maken! Voor meer informatie over de Vechtdal Fietsvierdaagse kun je terecht op de website www.vechtdalfietsvierdaagse.nl.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Toon meer verhalen

Ook interessant