navigatie overslaan
Natuurinclusief Gastheerschap

Voorjaarsbijeenkomst Vechtdal Marketing

  • 1 minuten leestijd
  • 336 x bekeken

Op dinsdag 21 maart vond de Voorjaarsbijeenkomst van Vechtdal Marketing plaats bij Erve Vechtdal in Ommen. Het thema van de bijeenkomst was Natuurinclusief Gastheerschap en werd geleid door gebiedsmanager Rolf Halverhout. Tijdens de bijeenkomst werden de voorjaarsactiviteiten van Vechtdal Marketing besproken en waren er verschillende presentaties.

Martijn Horst van Landschap Overijssel gaf een presentatie over de Landschapsbiografie en het verhaal van het Vechtdal in verschillende tijdvensters. Wout Nieuwenhuis van Landschap Overijssel vertelde over het boekje dat gemaakt is naar aanleiding van de Landschapsbiografie waarvan het eerste exemplaar een paar dagen eerder was uitgereikt aan horecaondernemer Margé Hans van de Rheezerbelten.

Ans Naber van natuuractiviteitencentrum De Koppel in Hardenberg sprak over de ontwikkelingen van een drietal projecten: het Vechtdal Gidsennetwerk, het project Drinkbare Vecht en de ontwikkeling van de Tijdreis van het Oerrund, een themaroute die vorig jaar is gemaakt door De Koppel, Staatsbosbeheer en Erve Vechtdal. Albert Waterink van Erve ’t Hacht in Hardenberg deelde zijn ervaring met de IVN gastheerschapcursus “Gastheer van het Landschap”. Tot slot vertelde gastvrouw Simone Koggel over de totstandkoming van Erve Vechtdal en was er buiten de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij de roundhouse.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Toon meer verhalen

Ook interessant